sv

Nyheter

Möte om återbruk av stadens anläggningsmaterial

15 november 2023

     

    Den 14 november genomfördes en visning av Norra Djurgårdsstadens hantering av överblivet anläggningsmaterial som kan återbrukas i andra projekt. Vi besökte lagret av återbrukbart material som hanteras av Bygglogistikcenter i Norra Djurgårdsstaden. Det var ett intressant möte där flera spännande tankar diskuterades bl.a. om det skulle vara möjligt att visualisera allt stadenägt överblivet anläggningsmaterial på CC build vilket skulle göra det möjligt för andra delar av staden att kunna söka efter och köpa överblivet anläggningsmaterial. Besökarna bestod av projekteringsledare och projektörer för allmän platsmark, Norra Djurgårdsstadens hållbarhetssamordnare, BLC och stadens projektledare för cirkulärt byggande. 

     
     
    /